KNX Produkter – smarta hus

Med KNX produkter kommer du ett steg närmare de högteknologiska rymdskeppen i serier som Star Trek och Star Wars. Smarta hus där tekniken är integrerad och anpassad för att livet ska bli så enkelt och komfortabelt som det bara går. KNX produkter integrerar i ett och samma system många komponenter i hemmet såsom belysning, elektronik, värme, solskydd, ventilation och larm. KNX är en öppen standard för fastighetsautomation som utvecklats inom många år av elinstallationsbranschen och där produkterna är kompatibla med varandra och rustade inför framtiden.

produkter

För den som oroar sig för att glömma plattorna på, eller bara vill vara säker på att spara så mycket energi som möjligt, kan en knapp som stänger av alla strömförbrukande apparater och uttag komma mycket väl till pass. Överhuvudtaget blir ett hus integrerat med KNX produkter ett mycket mer energisnålt arrangemang, inte minst för att du får en överblick – även om du skulle vilja är det inte lätt att ha hålla koll på alla kontakter och dra ur dem runt om i huset innan du går och lägger dig eller åker hemifrån. Dessutom blir det förstås enormt mycket enklare att bara stänga av allt med ett knapptryck som du kan göra med KNX produkter. När du åker iväg några dagar, eller bara över natten, kan du sänka temperaturen och på detta sätt spara många kronor och spara på jordens resurser.

KNX produkter – för maximal mysfaktor

Det går knappt att föreställa sig den mysfaktor som infinner sig när alla lampor dimmas och apparater som en har glömt att de låter stängs av. KNX produkter använder sig av teknik som innefattas i begreppet smarta hus, och det är någon ingen säger emot att det är en smart lösning. Komforten som skapas genom produkterna är värd mycket, och integrationen av belysning, el, värme, ventilation och larm är en produkt av alla de uppfinningar och tekniska utveckling som skett under senaste århundradet. Helt enkelt – oerhört smart.