NHL och odds

NHL är en av de största idrottsligorna och i särklass den mest prestigefyllda serien vad gäller ishockey. Att spela i NHL är en dröm för många av de som börjar spela hockey runt om i hela världen, och inte minst i Sverige. För den som spelar på odds är en stor del av nöjet förstås att spelet är på högsta nivå.

Det finns få serier där du kan spela med odds där du kan få så mycket information inför matcher som NHL. Oddset som är uträknat baseras förstås på all den statistik som finns tillgänglig – men det odds som räknas ut är uträknat på ett speciellt sätt, och spelbolaget kan förstås undgå mycket information som du kan få reda på. Genom att hämta information på internet om till exempel i vilket skick nyckelspelare är, och jämföra odds från andra spelbolag, kan du bli en smartare odds-spelare.

Odds

För många spelare, såväl ishockeyspelare som spelar på odds, har säsonger som inställts blivit ett irritationsmoment, och ett återkommande fenomen. Strejker och löneförhandlingar och ekonomiska kriser har förstört för idrotten, i en liga där en skulle kunna tänka sig att ingen skulle behöva ha problem att klara livhanken – men faktum är förstås också att lönerna till själva spelarna inte utgörs av hela det belopp som kontrakten mellan klubbarna gäller.

NHL – populärt för odds spel

NHL har nog varit objekt för spel på odds så länge som serien har funnits, och så snart som odds-spel blev tillgängligt online så har NHL funnits tillgängligt att spela på, och är en av de populäraste sporterna för betting. Inte minst gäller det förstås slutspelet inför Stanley Cup-titeln. NHL har funnits sedan 1917 och under många år var det bara 3 till 10 lag som spelade i serien. På 60-talet växte serien och innefattade två divisioner, östra och västra, med sex lag vardera. På 1970-talet expanderade sedan serien ytterligare och seriens popularitet bara växte och växte.